Αρχική σελίδα | Περιεχόμενα | Αθλητικές εκδηλώσεις | Μουσικοκινητικές εκδηλώσεις | Ανοίγουμε την πόρτα στη Λογοτεχνία | "Το παραμύθι του Κοντοθόδωρου"  
     
Μουσικοκινητικές εκδηλώσεις
     
 
"κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν"

Η εκδήλωση που έγινε με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς 1999-2000 ήταν ιδιαίτερα… πλουραλιστική!

Εκτός από τις κλασικές - σ' αυτές τις περιπτώσεις - μουσικοκινητικές δραστηριότητες (παιχνίδια με μπάλες κ.λ.π.) που παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων μας, υπήρχαν θέματα πρωτότυπα που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους μας.
"Olympians" - "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο" - από τους μαθητές της Γ΄ τάξης "Olympians" - "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο" - από τους μαθητές της Γ΄ τάξης "Olympians" - "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο" - από τους μαθητές της Γ΄ τάξης
Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δραματοποίηση του παλιού τραγουδιού των "Olympians" - "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο" - από τους μαθητές της Γ΄ τάξης, μια εντυπωσιακή παρουσίαση με θέμα την Ειρήνη "ντυμένη" με τη μουσική του Μπρέγκοβιτς από τη Β΄ τάξη και τέλος μια πανδαισία χρωμάτων, ήχων και κίνησης βασισμένη στο τραγούδι "Σαν ηφαίστειο" από τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή των περισσοτέρων θεμάτων της εκδήλωσης έγινε από τα ίδια τα παιδιά, τα οποία την στήριξαν με το κέφι, το μεράκι, το πηγαίο ταλέντο και τη φαντασία τους. Όλα αυτά βέβαια με την επιμέλεια της γυμνάστριας των Σχολείων μας.
Ειρήνη "ντυμένη" με τη μουσική του Μπρέγκοβιτς από τη Β΄ τάξη Ειρήνη "ντυμένη" με τη μουσική του Μπρέγκοβιτς από τη Β΄ τάξη Ειρήνη "ντυμένη" με τη μουσική του Μπρέγκοβιτς από τη Β΄ τάξη
Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και η σχεδόν τρίωρη εκδήλωση θα μείνει για χρόνια χαραγμένη στη μνήμη των μαθητών μας.
Αποχαιρετήσαμε τη σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο…
 
     
     
  © Copyright 2002: Δοξάκης Ευστράτιος, Ευθυμίου Αλέξανδρος, Παπαλεξίου Κώστας