Αρχική σελίδα | Περιεχόμενα | Αθλητικές εκδηλώσεις | Μουσικοκινητικές εκδηλώσεις | Ανοίγουμε την πόρτα στη Λογοτεχνία | "Το παραμύθι του Κοντοθόδωρου"  
     
"Το παραμύθι του Κοντοθόδωρου"
     
 
"κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν"

Στα πλαίσια της εκδήλωσης "Ανοίγουμε την πόρτα του Σχολείου μας στη Λογοτεχνία" στις 16 Φεβρουαρίου 2001, συμμαθητές μας της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και μια συμμαθήτρια της Γ΄ τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων κ. Βασίλη Παπαδόπουλου και κ. Μαρίας Χολίδου πήραν ένα παραμύθι της κ. Θέτης Χορτιάτη με τίτλο "Το παραμύθι του Κοντοθόδωρου", το διασκεύασαν, το έκαναν θεατρικό έργο και μας το παρουσίασαν.

Οι δυνατότητες των παιδιών και η ικανότητα των δασκάλων μας να εκμεταλλευτούν αυτές τις δυνατότητες έφτιαξαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.
Με πολλή άνεση και πολύ κέφι οι συμμαθητές μας ζωντάνεψαν τα πρόσωπα του παραμυθιού και μας έκαναν να γελάσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους.
Ο θίασος εν δράσει!
Η Κατερίνα, η καταπληκτική αφηγήτριά μας!
Η Κατερίνα, η καταπληκτική αφηγήτριά μας!
Η Ψηλοαλελέκα με τον κουζουλό του χωριού...
Η Ψηλοαλελέκα με τον κουζουλό του χωριού...
Ο κουζουλός του χωριού μες στην καλή χαρά!
Ο κουζουλός του χωριού μες στην καλή χαρά!
Απολαυστικός ο κουζουλός του χωριού, απίθανος ο Κοντοθόδωρος, πραγματική κυρία η Ψηλοαλελέκα, κεφάτοι οι συγχωριανοί, υπέροχος ο παραμυθάς-αφηγητής του έργου. Και τυχεροί όλοι εμείς που διασκεδάσαμε μαζί τους.
Οι ράπερς...
 
     
     
  © Copyright 2002: Δοξάκης Ευστράτιος, Ευθυμίου Αλέξανδρος, Παπαλεξίου Κώστας